Detta är ABEA-allservice AB

Vi på ABEA-allservice AB är ett gäng glada och serviceinriktade golvläggare. Hos oss finns många års erfarenhet och bred kompetens inom allt som har med golvläggning att göra. Renovering, slipning eller sanering av golv – det finns ingenting som våra hantverkare inte klarar av inom området. Vi erbjuder dig högkvalitativa och flexibla lösningar för ditt golv.

Kundrelationen är viktig

Till oss på ABEA-allservice AB kan du vända dig oavsett om du representerar den offentliga sektorn, är egenföretagare eller privatperson. Vi tar emot alla kunder och har erfarenhet från en bred variation av branschorganisationer. Om du anlitar oss kan du räkna med en stor detaljrikedom och noggrannhet i allt från planering till genomförande och slutresultat.

Rätt lösning

Kontakta oss på ABEA-allservice AB för att få en kostnadsfri offert gällande just det projekt du är intresserad av. Det går även bra att höra av sig till oss för rådgivning om du fortfarande inte är säker på exakt vad du är ute efter. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt golv och garanterar en helhetslösning du kommer bli nöjd med.